30 Νοε 2010

Φ.Ε.Α.Α.Κ.- μάντεψε το "Φ"!

Σήμερα, όλοι γίναμε μάρτυρες του τι πραγματικά σημαίνει ΕΑΑΚ στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ύστερα από μία σειρά από αλεπάλληλες προσπάθειες, η ενισχυμένη μειοψηφία τελικά τα κατάφερε να επιβάλλει την άποψή της μέσα από την πλήρη εφαρμογή του μοναδικού νόμου που εφαρμόζεται εντός του ασύλου: ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

Και μια μικρή ιστορική αναδρομή για όσους δεν είχαν την τιμή να παρεβρεθούν στο εν λόγω φιάσκο: 20 λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, δέκα μέλη των ΕΑΑΚ χωρίς να νομιμοποιούνται από καμία διαδικασία και λειτουργώντας με πρωτοφανή για την τελευταία πενταετία φασιστικό και αντιδημοκρατικό τρόπο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ?? ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ!

Ενόσω οι πόρτες ήταν κλειστές, πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ στους απέξω τα μέλη των ΕΑΑΚ έλεγαν οτι έχει αρχίσει η ψηφοφορία (ενώ μέσα η διαδικασία ήταν στη φάση της ανάγνωσης ψηφισμάτων και πλαισίων) σε όσους είχαν προλάβει να αποφύγουν τον αποκλεισμό τους, εξφενδόνιζαν απειλές και διέσπειραν κλίμα τρομοκρατίας στη γενική συνέλευση η οποία (ας έκανε διαφορετικά) αποφάσισε κλειστή σχολή και νέα ΓΣ εντός κατάληψης.

ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΑΑΚ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΗΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ. ΤΡΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΣΧΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, Η ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Το πανεπιστήμιο που οραματιζόμαστε βέβαια, ουδεμία σχέση μπορεί ή ενδέχεται να έχει με τρομοκρατικά καθεστώτα, με βία και με νοθευμένα αποτελέσματα γενικών συνελεύσεων. Οι κινήσεις μας έιναι συγκεκριμένες, είναι λογικές και απευθύνονται προς κάθε ανοικτή συνείδηση, ανεπηρρέαστη από τις σειρήνες του ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Ανοίγουμε στη βάση των φοιτητών το διάλογο για την παιδεία, ακούμε τις απόψεις όλων, σεβόμαστε και αποζητάμε την πολυσυλλεκτικότητα και την πολυφωνία, συνθέτουμε νέες ριζοσπαστικές προτάσεις παιδείας και ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

Καλό αγώνα ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ο φοιτητικός σύλλογος σας βλέπει, σας κρίνει, ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ.

20 σχόλια:

  1. Παρακαλείστε να εκφράσετε τις απόψεις σας επί της διαμορφωθείσας κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yeah baby! Ας γίνουμε όλοι papagaloi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φασίστας μίλησε!!!
    σε 24 ώρες να έχει κατέβει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Ναζιστική Γερμανία, ο Γκέμπελς εκτός από υπουργός προπαγάνδας είχε και το κομμάτι της ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ υπο τις διαταγές του. Δεν το γνωρίζαμε οτι στη ΡΑΦ-ΕΑΑΚ είστε θειασώτες του Γκεμπελισμού, ωστόσο δεν θα μπορέσουμε να υποκύψουμε σε απειλιτικά τελεσίγραφα.

    μπορεί βέβαια να αλλάξει ο τίτλος του κειμένου:

    "ΡΑΦ-ΕΑΑΚ- μαντέψτε το Φ".
    φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/10, 5:32 μ.μ.

    an dn vgei apo edw, se mia wra dn tha exete trapezakia.. exthrika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, θα σας τα κουτσουλίσουμε όλα. Και τις καρέκλες. Ιδίως τις καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...τα παραπάνω βέβαια όσον αφορά το σκέλος της προπαγάνδας. Γιατί το εκτελεστικό κομμάτι το αναλάμβανε ο Χίμλερ με τα ΕςΕς. Να θεωρήσουμε δηλαδή οτι την προπαγάνδα την έχει αναλάβει η ΡΑΦ και την εκτέλεση η ΑΝ.ΑΡ.ΠΑ.?

    Τα τραπεζάκια θα τα κάψετε ούτως η άλλως, πρόκειται για κάτι που χαρακτηρίζει την "κουλτούρα" σας. Γνωρίζουμε οτι το εν λόγω κείμενο ενοχλεί, και υπάρχει απλός τρόπος να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους καταγγελία. Τιμήστε το δημοκρατικό χαρακτήρα της Γενικής Συνέλευσης, αφήστε ελεύθερους τους φοιτητές να εκφραστούν.

    Γιατί όσο λειτουργείτε φασιστικά, τόσο θα σας αποκαλούμε φασίστες!
    Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι. Και οι ελεύθεροι άνθρωποι την τρομοκρατία σας την αποτάσσουν. Πάντα φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΑΦιτες σας προειδοποιω, οι απανθρωπες τρομοκρατικες σας δηλωσεις με σκοπο τον βιαιο εκφοβισμο των πουλαδων καταγραφεται στα κεντρικα της ΕΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. an de einai ta trapezakia sti thesi tous, na se fralsei o kwlos(an kai thelei prospatheia...) kai na mi mporeis na xeseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην μπερδευεσαι δαπιτη... και μην αγωνιζεσαι δεν σου ταιριαζει..μπορεις παντα να οργανωσεις κανενα παρτι η καμια εκδρομη να μαζεψεις κανενα ζομπι ακομα στην νεολαια της νεας δημοκρατ.. εχμμ συγνωμη ναι δεν ειστε ν.δ απλα χρηματοδοτηστε η και χρηματιζεστε σωστο ειναι.. σε βλεπω να ιδρωνεις για την δημοκρατια και πραγματικα με πειθεις ρε φιλε! μονο που πρεπει λιγο να ξεκαθαρισεις τα πραγματα στο σκατενιο κουτοπονηρο κεφαλι σου.. συγνωμη που εκφραζομαι ετσι και δεν χρησιμοποιω τον ξυλινο σκατολογο σου..τα τραινακια της δαπ ομως εχω την υποψια οτι δεν ειναι και η καλυτερη εκφραση της δημοκρατιας.. ισως ειναι ομως μια καλη εκφραση των συμφεροντων σου η της λογικης που εχεις " οτι φαω , οτι πιω , και οτι αρπαξει ο κωλος μου ".. η ισως να ειναι μια καλη εκφραση της δημοκρατιας οπως ομως λειτουργει σημερα ( και σε παρακαλω μην κανεις τον χαζο και με ρωτησεις πανω σε αυτο ).. ομως ας δουμε η πλειοψηφια τι θελει. οι φοιτητες θελουν : μεριμνα , ενιαιο πτυχιο , εργασιακά δικαιώματα , εναν χωρο ελευθερης εκφρασης,δημιουργιας,ολοκληρωμενης γνωσης( εδω καπου ειναι το ασυλο... )και αλλα πολλα που πλεον δεν ειναι καθολου δεδομενα και πρεπει ολοι εμεις οι "φασιστες,τερατα,γραναζια του συστηματος,τραμπουκοι η δεν ξερω τι αλλο" να βγουμε στον δρομο και να αγωνιστουμε για αυτα.. για αυτο φιλε δαπιτη ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kat eme , o apokleismos foithtwn apthn eklogikh diadikasia ,einai aparadektos... toulaxiston me to isxuon susthma twn genikwn suneleusewn ... h apopsh m einai oti tha prepei na epanaprosdioristoun oi oroi twn suneleusewn kai tha protina dikaiwma pshfou na exoun oi foithtes pou vriskontai ena ikano xroniko diasthma se autes (an oxi apthn arxh )... etsi wste na pshfizoun atoma pou an mh ti allo exoun akousei oles tis theseis.. upotithetai pws diamorfwnoume apopsh stis suneleuseis, alliws den vriskw k logo uparkshs tous ..epishs allo ena thema pou xrhzei suzhthshs einai kai h mustikothta ths pshfou .. auta gia thn wra ..kalo vradu se olous sas aneksairetws ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. p.s. oson afora thn dap.. thewrw oti h apoxwrhsh ths apth diadikasia epivalotan an de sumfwnouse me auta pou eginan.. kai oxi na ta lene ek twn usterwn .. apthn allh borei na mhn to skeuthkan kiolas .. opote as poume pws dikaiologountai :P ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν τα λέμε εκ των υστέρων. Τη στιγμή που το περιστατικό λάμβανε χώρα, τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διέκοψαν τη διαδικασία ανάγνωσης των πλαισίων και κατήγγειλαν το γεγονός ως φασιστικό.

    Απο κεί και πέρα η αποχώρηση είναι ένας τρόπος διαμαρτυρίας σε κάτι τέτοιο, αλλά εάν κάθε φορά που κάποιος δεν συμφωνεί, δεν παραμείνει να υποστηρίξει τις θέσεις του αλλά αντιθέτως τραπεί σε φυγή, να σαι σίγουρος οτι στο τέλος δεν θα βγαίνει απαρτία σε καμιά συνέλευση. Όσον αφορά τις αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των ΓΣ είναι υπο συζήτηση, από την πλευρά μας είμαστε απφασισμένοι να ζητήσουμε επαναδιατύπωση του καταστατικού του ΦΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ti na s pw, elpizw na allaksei kati epitelous , gt h mera pou tha pesei kai ksulo stis suneleuseis den tha arghsei na rthei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/12/10, 2:19 π.μ.

    ennoeis i mera pou tha KSANApesei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/12/10, 10:06 μ.μ.

    ποσο ετρεξες σημερα χοντρε δαπιτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/12/10, 10:09 μ.μ.

    χοντρούλη θα βάλεις το ροζ πουκαμισο στην επομενη ΓΣ?απαντα πλιζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/12/10, 10:11 μ.μ.

    έχεις πιο ακριβό ρολόϊ απο τον φίλο σου τον ΠΑΣΟΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή